ماهنامه آشپزباشی - مژگان فرهنگ
آرد، شكر، نمك و كره را در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن كنيد تا مواد به شكل خرده نان شود. آنگاه تخممرغ و شير را بيفزائيد تا مواد خمير شود.
خمير را در کیسه نايلوني بگذاريد و يك ساعت در يخچال نگه داريد حالا هر بار به اندازه گردو از خمير برداريد، قدري رويش را تخت كنيد و از مواد ميانی درون آن بگذاريد و خمير را ببنديد.
خميرهای پر كرده را در قالب چربكرده مینی مافين قرار دهيد و برشي به شكل + رويشان ايجاد كنيد. آنگاه قالب را در فر گرم كرده با دماي 160 درجه سانتيگراد بگذاريد و مينيمافين را به مدت تقريبي 20 دقيقه بپزيد.
اكنون روی مافينها كره بماليد و شكر قهوهای بپاشيد.
روش تهیه مواد ميانی: همه مواد را با هم مخلوط كنيد.