آشپزباشی - افسانه ظروفی
شکر را همراه با یک لیتر آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. آنگاه دارچین و هل را بیفزائید و شربت را بجوشانید.
سپس پوست گلابیها را بگیرد ولی ساقهاش را نگه دارید.حالا گلابیها را درون شربت بگذارید، در ظرف را ببندید و ده دقیقه بجوشانید تا گلابیها اندکی نرم شوند.
اکنون گلابیها را از شربت درآورید و کنار بگذارید تا خنک شوند. اینک به کمک وسیله مخصوص به آرامی ته گلابی و هستههایش را درآورید.
حالا آرد را در کاسه مناسبی الک کنید و کره را با سر انگشتانتان به خورد آرد بدهید تا به شکل خرده نان درآید. سپس پودر شکر را افزوده و مخلوط سازید.
اکنون آب را کمکم بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. خمیر را در کیسة نایلونی بگذارید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید.
اینک خمیر فراهم کرده را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده به قطر 23 سانتیمتر باز کنید.
حالا و سط هر خمیر یک گلابی بگذارید و خمیر را در اطراف گلابی به شکل + برش دهید و اضافیهای آن را نگه دارید.
اکنون خمیر را دور گلابی تا کنید به گونهای که گلابی کاملاً در خمیر پوشانده شود. سپس از باقیماندة خمیر برگ بسازید و روی دامپلینگ را با تخممرغ مرطوب کنید.
آنگاه برگها را به شکل زیبائی روی دامپلینگ قرار دهید و آنها را روی سینی دارای کاغذ روغنی بگذارید.
اینک دامپلینگ را به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
اکنون دامپلینگ گلابی را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بگذارید و در صورت دلخواه با خامه یا کرم پاتیسیر میل کنید.