طرز تهیه بادام سوخته:
ابتدا بادام سوخته را به این ترتیب آماده کنید: شکر ریز را روی حرارت خیلی کم ذوب کنید. سپس بادامها را روی یک ورقه مومی ريخته و شکر را بعد از آنکه به رنگ طلایی تیره، درآمد روی بادامها بریزید و بعد از سرد شدن در خردکن بریزید و به صورت پودر نرمی درآورید و كنار بگذاريد.
طرز تهيهي خمير شيريني:
آرد، پودر شكر، پودر بادام و کره را در ظرف مناسبي با هم مخلوط كرده، ورز دهید. زرده تخممرغ و وانیل را اضافه كرده و به ورز دادن ادامه دهيد تا به دست نچسبد. خمیر را نازك پهن کرده و با کاترهای گرد قالب بزنيد. شيريني را در فر با حرارت 160 درجهی سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزيد. بعد از پخت، از فر خارج كرده و بگذارید کاملاً سرد و خنک شود.
طرز تهیه کرم وسط بیسکویت:
پودر شکر، وانیل و کره را آنقدر بزنید تا کرم سفیدی به دست آید. این کرم را بین دو عدد بیسکویت قرار دهید و لبههای آن را هم پر کنید. سپس در پودر بادام سوخته که قبلاً آماده کردهاید بغلتانید. روی بیسکویتها ابتدا پودر قند سپس کمی پودر پسته بپاشید.