ماهنامه آشپزباشی - مریم امیری
آرد را الک كنيد و در مركز آن حفرهای بسازيد. آنگاه تخممرغها، روغن و آب پرتقال را درون آرد بريزيد و با مفتول سیمی هم بزنید تا مایه كرپ، صاف و یکدست شود. حالا رويش را بپوشانيد و آن را 30 دقیقه در یخچال نگه داريد.
سپس تابه مخصوص كرپ را به قطر 20 سانتیمتر چرب كنيد، آن را روی اجاق بگذاريد و هر بار اندکی از مایه كرپ را در تابه بريزيد. تابه را حركت دهيد تا تمام سطح آن از مایه كرپ پوشيده شود.
همينكه يك طرف كرپ طلائی رنگ شد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز طلائی رنگ شود. آنگاه قالب را به قطر 20 سانتیمتر با محافظ بپوشانيد و کرپها را همراه با مایه ميانی لايه لایه هم در قالب قرار دهيد.
لايه آخر را با كرپ بپوشانيد و كيك را يك شب در يخچال نگه داريد. حال كيك را از قالب درآوريد و با پودر شكلات، خامه و پرتقال بيارائيد.
روش تهیه مواد میانی: پوست لیمو، آبلیمو، زرده تخممرغها و شکر را با هم مخلوط کنيد و خوب هم بزنید. آنگاه کره را بيفزائيد و مخلوط كنيد.
سپس ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و آن را به روش بنماری حل كنيد و درون مایه فراهم كرده بريزيد. همينكه اين مخلوط خنك شد، خامه را به آن بيفزائيد.