آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجهسانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه زرده تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس تخممرغ را به آن افزوده و مخلوط نمائید. حالا مخلوط الک کردة آرد و بیکینگپودر را نیز درون این مایه بریزید و هم بزنید.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. همینکه کیک خنک شد، آن را به مستطیلهای 5×10 سانتیمتری برش دهید و آنها را سه تا سه تا با خامه فرم گرفته به هم بچسبانید.
اینک اسلایس وانیل را دست کم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آنگاه اسلایس وانیلی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و رویش را با خامه، توت فرنگی، کرن بری و برگ نعنا بیارائید.