آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
کره، شکر و پودر شکر را در کاسه همزن برقی بریزید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه اسانس بادام، آرد و نمک را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و خمیر فراهم کرده را روی سطح آردپاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید.
سپس خمیر را با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و رویشان تخممرغ بمالید و مخلوط شکر و دارچین بپاشید. حالا روی کوکیها را با پرک بادام بیارائید و به مدت تقریبی 10-16 دقیقه در فر بپزید.