ماهنامه آشپزباشی - مژگان فرهنگ
تخممرغها، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. آن گاه آرد را بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید.
سپس مایه فراهم کرده را در سینی دارای کاغذ روغنی، به اندازه 30 در 40 سانتیمتر بریزید و رولت را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
حالا رولت را روی کاغذ روغنی برگردانید و رول کنید. همینکه رولت خنک شد، آن را باز کنید و رویش مارمالاد بمالید. اکنون آن را دوباره رول کنید و در کاغذ روغنی بپیچید و در یخچال نگه دارید تا کاملا خنک شود.
اکنون رولت را به عرض 1 سانتیمتر برش دهید و در قالب نیمکره دارای سليفون بچینید. به گونهای که کف و اطراف قالب را بپوشاند. اینک موس پرتقال را روی رولت در قالب بریزید و رویش را با سليفون بپوشانید.
آن گاه قالب را 12 ساعت در یخچال نگه دارید تا موس کاملاً ببندد. حالا شارلوت را برای پذیرایی در ظرف زیبایی قرار دهید و با خامه و مربای کامکوات بیارائید.
روش تهیه موس پرتقال: فیله پرتقال، شکر و آب پرتقال را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. آنگاه این مخلوط را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مایه یکنواختی حاصل شود. سپس ورقهای ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و همینکه نرم شد، آن را به مخلوط پرتقال اضافه کنید و پیوسته هم بزنید تا ژلاتین حل شود. حالا آن را کنار بگذارید تا اندکی خنک شود. اکنون آب لیمو ترش و خامه را به آن بیفزائید.