آشپزباشی- ماه منیر نوری
آرد را درون كاسهای الك كنید و بیكینگ پودر را بیفزائید. آنگاه كره و روغن مایع را اضافه كنید و با نوك انگشتان، كره را به خورد آرد بدهید. سپس شیر و شكر را افزوده و مخلوط نمائید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را در كیسه نایلونی، به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
بعد هر بار به اندازه یك گردو از خمیر بردارید و به شكل دایره در آورید. در مركز آن كمی مواد میانی بگذارید و خمیر دیگری را روی آن بگذارید. دور خمیر را با فشار انگشت محكم كنید. به همین ترتیب باقیمانده خمیر را آماده كنید و در سینی بچینید. سپس در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
پس از خنك شدن، روی شیرینیها مقداری پودر شكر بپاشید و در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیه مواد میانی
كره را در تابه بریزید و دانه صنوبر را در آن تفت دهید. حالا خرما را بیفزائید و كمی تفت دهید. تابه را از روی حرارت بردارید و گلاب را اضافه كنید.