ماهنامه آشپزباشی - سعید بابا رحیمی
آرد، روغن و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا به شکل خردهنان درآید. آنگاه تخممرغ، شیر، شربت، وانیل و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.
سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت یک سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و روی سینی دارای کاغذ روغنی بچینید.
اکنون خمیر مارسیپان فراهم کرده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره شماره 48 بریزید و گلهائی از آن را روی خمیر قرار دهید.
اینک شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینیها خنک شدند، رویشان شربت بمالید و پودر پسته بپاشید.
روش تهیه خمیر مارسیپان: همه مواد لازم را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.