ماهنامه آشپزباشی - لیلا آیانی صفت
کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه مخلوط الک کرده آرد، نمک و پودر کاکائو را افزوده و مخلوط کنید. حالا شیر را کمکم بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید. خمیرها را روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
اینک بیسکویتها را روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شوند. سپس کرم کرهای فراهم کرده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره کنگرهدار بریزید و روی هر بیسکویت قدری کرم بگذارید و با شکلات چیپسی بیارائید.
روش تهیه کرم کرهای نعنائی: کره را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه پودر شکر را کمکم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود. حالا اسانس نعنا را به کرم بیفزائید و مخلوط کنید.