ماهناهه آشپزباشی - افسانه ظروفی
كره و پودر شكر را همراه با پوست پرتقال با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه آرد را بيفزائيد و مخلوط كنيد.
حالا خمير به دست آمده را در سيلندر دستگاه بيسكويت زن بريزيد و هر بار گلهائی از آن را روی سینی بگذاريد. سپس سینی را در فر گرم كرده با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد و كوكيز را به مدت تقريبي 10-12 دقيقه بپزيد. كوكيز را روی پنجره سيمي خنك كنيد و بعد بين هر دو عدد از آنها اندکی مارمالاد بماليد. حالا در صورت دلخواه قدری كرم پنير روی كوكيز بگذاريد و آنها را برای پذيرائی در ظرف مناسبي قرار دهيد.
يادآوري 1: براي تهيه كرم پنير؛ 100 گرم كره نرم را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه 200 گرم پنير ماسكارپونه را همراه با يكچهارم قاشق چايخوری وانيلين، به كره بيفزائيد و مخلوط كنيد.
سپس يك قاشق چايخوری پوست ليموی رنده كرده به اين مخلوط افزوده و هم بزنيد. حالا 160 گرم پودر شكر نرم و الككرده را كمكم درون كرم بريزيد و مخلوط كنيد.
يادآوري 2: اين دستور فقط براي استفاده از دستگاه بيسكويتزن و يا ماسوره مناسب است.
يادآوري 3: قبل از استفاده، مارمالاد را گرم و صاف كنيد.