ماهنامه آشپزباشی - آرزو گنجی
فر را با دمای 175 درجه گرم كنيد و قالبهای ساوارين را چرب نمائيد. آنگاه آرد، پودر شكر و پودر كاكائو را در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و كره و پوست پرتقال را بيفزائيد.
سپس دستگاه را روشن كنيد تا مواد به شكل خرده نان درآيد. حالا زرده تخممرغ و آب پرتقال را افزوده مخلوط كنيد.
اكنون خمير به دست آمده را به توپهای 12 گرمی تقسيم كنيد و آنها را در قالبهای ميان تهی به قطر 4 سانتيمتر خوب فشرده كنيد و در سيني بگذاريد و در فر به مدت 12 الي 15 دقيقه بپزيد. بعد از اينكه خنك شد با كرم شكلات و مربای پوست پرتقال تزئين كنيد و در ظرف زيبایی بچينيد.
روش تهيه كرم: در ظرفی شكلات، كره، خامه را روی حرارت ملايم هم زده تا صاف و يكدست شود سپس خنك كنيد.