Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:09

ساوارين پرتقال و شكلات

ساوارين پرتقال و شكلات

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 22 عدد

آرد 125 گرم

پودر شكر  60 گرم

پودر كاكائو  30 گرم

كره 80 گرم

پوست پرتقال رنده كرده   1 قاشق چايخوري

زرده تخم‌مرغ  1عدد درشت

آب پرتقال  1قاشق سوپخوري

مواد لازم كرم:

شكلات سفيد (خرد كرده)  120 گرم

كره 40 گرم

خامه  2 قاشق سوپخوری

مربای پوست پرتقال به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - آرزو گنجی

فر را با دمای 175 درجه گرم كنيد و قالب‌های ساوارين را چرب نمائيد. آن‌گاه آرد، پودر شكر و پودر كاكائو را در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و كره و پوست پرتقال را بيفزائيد.

سپس دستگاه را روشن كنيد تا مواد به شكل خرده نان درآيد. حالا زرده تخم‌مرغ و آب پرتقال را افزوده مخلوط كنيد.

اكنون خمير به دست آمده را به توپ‌های 12 گرمی تقسيم كنيد و آنها را در قالب‌های ميان تهی به قطر 4 سانتيمتر خوب فشرده كنيد و در سيني بگذاريد و در فر به مدت 12 الي 15 دقيقه بپزيد. بعد از اينكه خنك شد با كرم شكلات و مربای پوست پرتقال تزئين كنيد و در ظرف زيبایی بچينيد.

روش تهيه كرم: در ظرفی شكلات، كره، خامه را روی حرارت ملايم هم زده تا صاف و يكدست شود سپس خنك كنيد.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو گنجیساوارینساوارین پرتقال وشکلات تعداد بازديد: 1820 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است