Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:08

توگی سَرداغی (ويژه خراسان)

توگی سَرداغی (ويژه خراسان)

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

پیازداغ 3 قاشق چایخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

گوشت چرخكرده 250 گرم

 

قرص عصاره‌ی گوشت 1 عدد

 

آب 500 میلی‌لیتر

 

ارزن خوراكی بدون پوست 300 گرم

 

عدس پخته 100 گرم

 

كشك 250 میلی‌لیتر

 

سیر داغ 3 قاشق سوپخوری

 

نعناداغ 1 قاشق سوپخوری

 

زعفران حل‌كرده در آب 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- هومن سلیمی

 

پیازداغ، زردچوبه، نمك و فلفل را در تابه‌ای بریزید، گوشت را به آن بیفزائید و تابه را روی اجاق بگذارید.

آن‌گاه با حرارت ملایم گوشت را تفت دهید. سپس قرص عصاره‌ی گوشت را خرد كنید و آن را هم درون تابه بریزید.

اكنون 500 میلی‌لیتر آب به مواد بیفزائید و صبر كنید تا بجوشد.

حالا ارزن خوراكی را اضافه كنید و 20 دقیقه‌ی دیگر بجوشانید تا بپزد.

حالا عدس پخته را بیفزائید و مخلوط كنید.

بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و كشك را اضافه كنید و پس از مخلوط كردن، دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید.

سپس اجاق را خاموش كنید، در قابلمه را ببندید و 10 دقیقه صبر كنید.

اینك غذا را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را با سیرداغ، نعناداغ، پیازداغ، زعفران و كشك تزئین نمائید و میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با گوشتآشپزی با عدسآشپزباشیتوگی سرداغیآشپزی خراساندستور تهیه توگی سرداغی تعداد بازديد: 1877 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است