آشپزباشی- هومن سلیمی
پیازداغ، زردچوبه، نمك و فلفل را در تابهای بریزید، گوشت را به آن بیفزائید و تابه را روی اجاق بگذارید.
آنگاه با حرارت ملایم گوشت را تفت دهید. سپس قرص عصارهی گوشت را خرد كنید و آن را هم درون تابه بریزید.
اكنون 500 میلیلیتر آب به مواد بیفزائید و صبر كنید تا بجوشد.
حالا ارزن خوراكی را اضافه كنید و 20 دقیقهی دیگر بجوشانید تا بپزد.
حالا عدس پخته را بیفزائید و مخلوط كنید.
بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و كشك را اضافه كنید و پس از مخلوط كردن، دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید.
سپس اجاق را خاموش كنید، در قابلمه را ببندید و 10 دقیقه صبر كنید.
اینك غذا را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را با سیرداغ، نعناداغ، پیازداغ، زعفران و كشك تزئین نمائید و میل كنید.