Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:27

قُروت

قُروت

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

قُروت (كشك بیرجندی)  نیم كیلوگرم

 

آب  5-7 پیمانه

 

گردو  150 گرم

 

سیر  2 حبه

 

ریحان خردكرده نیم كیلوگرم

 

خیار رنده كرده  1 كیلوگرم

 

نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم

آشپزباشی- انسیه حافظی

 

كشك خشك بیرجندی را به مدت 3-4 ساعت قبل از سائیدن، در آب بخیسانید. آن‌گاه مغز گردو و سیر را بكوبید و كنار بگذارید. سپس كشك را در تَغارچه‌ی سفالی كه دیواره‌اش اندكی زبر است، بریزید و با دست بسائید تا كشك سائیده شود و دوغ غلیظی به دست آید.

حالا مغز گردو، سیر، ریحان، خیار، نمك و فلفل را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون قُروت را با نان خشك محلی خرد كرده، میل نمائید.

یادآوری: چنانچه قُروت در دسترس نبود، از كشك سائیده‌ی معمولی استفاده كنید و آن را همراه با گردو و سیر، در مخلوط‌كن بریزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیانسیه حافظیقُروتروش تهیه قُروتمواد لازم قُروتتهیه قُروت تعداد بازديد: 1315 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است