Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 20 مهر 1403 - 12:59

آبگوشت کوفته ریزه

آبگوشت کوفته ریزه

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

پیاز خردشده............ 1 عدد

روغن............ یک‌ویک‌دوم قاشق سوپ‌خوری

زردچوبه.............. یک‌دوم قاشق چای‌خوری

بادمجان بزرگ .................1 عدد

گوجه‌فرنگی متوسط.............. 1-2 عدد

نعناع خشک...................... یک‌دوم تا یک قاشق چای‌خوری

نمک................... یک‌دوم قاشق چای‌خوری

غوره یا گوجه سبز................... به مقدار لازم

 

مواد کوفته‌ریزه:

گوشت سردست بی‌استخوان................... 300 گرم

پیاز ..................1 عدد

زردچوبه................. یک‌سوم تا یک‌دوم قاشق چای‌خوری

نمک.................. یک‌دوم قاشق چای‌خوری

فلفل............ مقدار کمی

آرد نخودچی.............. 1 قاشق سوپ‌خوری

روش‌تهیه

پیاز را با یک قاشق سوپ‌خوری روغن تفت دهید، زردچوبه را افزوده و هم بزنید. بادمجان را به قطعات بزرگ خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و کمی بیش‌تر تفت دهید، سپس گوجه‌فرنگی را چهار قاچ کرده و بیفزایید و به آرامی مخلوط کنید. نصف قاشق سوپ‌خوری روغن را داغ کرده و نعناع را اضافه کنید و هم بزنید و شعله را خاموش کنید و نعناع را همراه نمک به بادمجان اضافه کنید و بعد حدود 6 پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید جوش بیاید. برای تهیه کوفته‌ریزه، گوشت را در غذاساز یا مشابه آن همراه پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل به صورت گوشت کوبیده درآورید، آرد نخودچی را افزوده و کمی مخلوط کنید. در حالی که مخلوط بادمجان در حال جوشیدن است گوشت را به صورت کوفته‌ریزه‌های کوچک (حدوداً اندازه یک فندق) درآورید و داخل آن بریزید. چاشنی (غوره یا گوجه‌سبز) را افزوده و پخت را ادامه دهید (برای چاشنی می‌توانید رب انار هم به کار ببرید). این آبگوشت بسیار خوش‌مزه است و اگر آب کمتر بریزید می‌توانید آن را به صورت خوراک مصرف کنید.

برچسب ها: آبگوشتغذای سنتیطرز تهیهآبگوشت کوفته ریزه تعداد بازديد: 924 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟