روشتهیه
پیاز را با یک قاشق سوپخوری روغن تفت دهید، زردچوبه را افزوده و هم بزنید. بادمجان را به قطعات بزرگ خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و کمی بیشتر تفت دهید، سپس گوجهفرنگی را چهار قاچ کرده و بیفزایید و به آرامی مخلوط کنید. نصف قاشق سوپخوری روغن را داغ کرده و نعناع را اضافه کنید و هم بزنید و شعله را خاموش کنید و نعناع را همراه نمک به بادمجان اضافه کنید و بعد حدود 6 پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید جوش بیاید. برای تهیه کوفتهریزه، گوشت را در غذاساز یا مشابه آن همراه پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل به صورت گوشت کوبیده درآورید، آرد نخودچی را افزوده و کمی مخلوط کنید. در حالی که مخلوط بادمجان در حال جوشیدن است گوشت را به صورت کوفتهریزههای کوچک (حدوداً اندازه یک فندق) درآورید و داخل آن بریزید. چاشنی (غوره یا گوجهسبز) را افزوده و پخت را ادامه دهید (برای چاشنی میتوانید رب انار هم به کار ببرید). این آبگوشت بسیار خوشمزه است و اگر آب کمتر بریزید میتوانید آن را به صورت خوراک مصرف کنید.