Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:30

آبگوشت غوره و گوجه فرنگی (گرمسار)

آبگوشت غوره و گوجه فرنگی (گرمسار)

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

نخود 100 گرم

 

گوشت سردست گوسفند 500 گرم

 

پیاز 1 عدد

 

گوجه‌فرنگی خردكرده 5 عدد

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

غوره 200 گرم

 

سیر داغ 1 قاشق سوپخوری

 

نعنا داغ 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

نخود، گوشت و پیاز را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید.

آن‌گاه گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل، زردچوبه و غوره را بیفزائید و صبر كنید تا آبگوشت جابیفتد.

اینك سیر داغ و نعنا داغ را نیز بیفزائید و 2 دقیقه‌ی دیگر آبگوشت را بجوشانید.

حالا آبگوشت را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و میل كنید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید آبگوشت را از مخلفات آن جدا كنید و مواد را بكوبید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیدستور آبگوشتآشپزباشیآبگوشت غورهآبگوشت گوجه فرنگیآبگوشت گرمساریآشپزی گرمسار تعداد بازديد: 1736 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است