Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:29

کیش گوشت و قارچ

کیش  گوشت و قارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

 تخم‌مرغ  2 عدد

ماست 1 پیمانه

روغن مایع یک‌دوم پیمانه

نمک یک‌دوم قاشق چایخوری

آرد به میزان لازم

بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا  200 گرم 

مواد لازم میانی

گوشت چرخکرده  250 گرم

روغن مایع به میزان لازم

سیر له کرده 2 حبه

نمک، فلفل و پودر آویشن

از هر کدام یک دوم قاشق چایخوری

فلفل دلمه‌ای خرد کرده 1 عدد

کنسرو ذرت 100 گرم

ژامبون خرد کرده 100 گرم

قارچ 200 گرم

آَشپزباشی - معصومه فلاحی

تخم مرغ ها و ماست را با همزن دستی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه روغن را بیفزائید و مخلوط نمک، آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر صاف و یکدستی حاصل شود و به دست نچسبد.

سپس خمیر را داخل نایلون گذاشته و حدود 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

اکنون خمیر را در قالب‌های تارتلت‌ باز کنید و اندکی پنیر روی خمیر بریزید و سپس با مواد میانی داخل خمیرها را پر کنید و مجدداً اندکی پنیر روی مواد بریزید.

اینک  کیش‌ها را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 35 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.

روش تهیه مواد میانی

گوشت را در اندکی روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد آن‌گاه سیر را  به همراه ادویه‌ها اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

فلفل دلمه‌ای، ذرت و ژامبون را نیز اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید حالا قارچ را که از قبل تفت داده‌اید و آماده است را افزوده و مواد را از روی حرارت بردارید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیانواع غذا با گوشتمعصومه فلاحیانواع کیش و تارت و پایکیش گوشت و قارچغذای خوشمزه و راحتغذاهای جدیدطرز تهیه خمیر تارت تعداد بازديد: 1966 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است