آشپزباشی – اعظم گلزار منش :
روش تهیه
كره را در تابة مناسبي بريزيد و روي حرارت اجاق بگذاريد. آنگاه تره فرنگي را بيفزائيد و 5 دقيقه تفت دهيد. حالا بيكن و قارچ را اضافه كنيد و چند دقيقه با حرارت زياد مواد را تفت دهيد تا قارچ آب نيندازد. سپس آرد را افزوده قدري هم بزنيد تا بوي خامي آرد گرفته شود، آب مرغ را نيز اضافه كنيد تا بجوشد و غليظ شود. اينك خامه، سس خردل و مرغ را بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا كاپها را روي ميز كار قرار دهيد و از مواد فراهم كرده در آنها بريزيد. سپس روي ميز آرد پاشيده، خمير را به ضخامت 5 ميليمتر باز كنيد و به شكل مربع يا دايره ببريد و روي كاپها قرار دهيد. اكنون كاپها را در فر گرم كرده با دماي 200 درجة سانتيگراد به مدت تقريبي 20 دقيقه قرار دهيد.
خواص ترهفرنگی
تره فرنگی سرشار از ویتامین است که مصری ها، یونانی ها و رومی های باستان از تره فرنگی به خاطر خواص دارویی اش استفاده می کردند.در میان مزایای فراوان آن, خوردن تره فرنگی در شب, سنتز مواد غذایی و هضم و همچنین خواب شبانه آرام و تازه را تسهیل خواهد کرد. اگر شما یکی از آن افرادی هستید که تصمیم به خوردن شام سبک برای اجتناب از اضافه وزن دارند, قطعاً این مورد بهترین گزینه شما است.