Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:14

فسنجان با مرغابي

فسنجان با مرغابي

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 6-8 نفر

نمك و فلفل.....................به ميزان لازم

زردچوبه ...........  1 قاشق چايخوري

مرغابي.................1عدد يك‌ونيم كيلوگرمي

روغن مايع ................ 3 قاشق سوپخوري

پياز خرد كرده............. 1 عدد متوسط

رب انار.............. 250 ميلي‌ليتر (1 پيمانه)

زعفران حلكرده............... 2 قاشق سوپخوري

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش :

 

روش‌تهیه

نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنيد و آن را درون شكم و اطراف مرغابي بماليد. آن‌گاه روغن را در قابلمة مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد و مرغابي را در آن تفت دهيد. حالا پياز و به مقدار كافي آب به آن بيفزائيد و بگذاريد مرغابي بپزد. سپس مرغابي را از قابلمه، در آوريد و گردو را درون همان قابلمه بريزيد و به مدت تقريبي يك ساعت، با حرارت ملايم بپزيد. اينك رب انار را بيفزائيد و فسنجان را 45 دقيقة  ديگر، بپزيد. حالا زعفران را اضافه كنيد، مرغابي را درون خورش بگذاريد و 30 دقيقة  ديگر آن را بپزيد تا فسنجان جا بيفتد. آن‌گاه مرغابي را در ظرف مناسبي بگذاريد و فسنجان را رويش بريزيد و با چلو ميل كنيد.

 

 

یادآوری

در شمال ايران فسنجان را اغلب با اردك يا مرغابي تهيه مي‌كنند. از اين رو چنانچه از مرغابي يا اردك استفاده مي‌كنيد، ابتدا آن را پاك كنيد و بشوئيد و با هولة كاغذي آشپزخانه خشك نمائيد. سپس مرغابي يا اردك را روي حرارت اجاق كز دهيد تا مطمئن شويد، پَر يا پرزي روي آن باقي نمانده باشد!

در صورت دلـــخواه مــي‌توانيد 2 قاشق سوپخوري شكر، در اواخر پخت فسنجان به آن بيفزائيد.

برچسب ها: طرز تهیه خورش فسنجانفسنجانفسنجان مرغابیخورش فسنجان با اردک تعداد بازديد: 742 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است