آشپزباشی - کیان رنجبر
روش تهیه
پیاز و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید تا طلایی شود.
آنگاه سیر و زردچوبه را بیفزائید و تفت دهید. سپس رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل، قارچ و ادویه کاری را افزوده و قدری دیگر تفت دهید.
اکنون استاک را بیفزائید و پس از جوش آمدن قل قلیها و بادام زمینی را بیفزائید و صبر کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.
یادآوری: برای تهیه گوشت قل قلی، گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید و از آن کوفتههایی به اندازه گردو تهیه نمائید.