ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
پياز و روغن را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد. آنگاه پياز را تفت دهيد تا پياز نرم و سبك شود. حالا چیلی را به آن بيفزائيد و يك دقيقه ديگر به همراه پياز تفت دهيد.
سپس سينههای مرغ را از وسط به دو قسمت برش بزنيد و با نمك، فلفل و پودر اورگانو مزهدار كنيد. اينك سينههای مرغ را جمع كرده با خلال دندان محكم كنيد و در تابه مناسبی اندکی تفت دهيد.
حالا آن را به مخلوط پياز و چیلی بيفزائيد و آب مرغ را رويش بريزيد و به مدت تقريبي 20 دقيقه بپزيد تا آبش كشيده شود. اكنون سينههای مرغ را به همراه سس در ظرف مناسبی برای پذيرائی بكشيد.
يادآوری: اين خوراك بسيار خوشمزه و تند میباشد در صورت تمايل می توانيد از چیلی كمتری استفاده كنيد