روشتهیه
ابتدا ساقهای مرغ را با مایونز، آبلیمو، ادویهها، سرکه و روغن مایع در ظرفی دردار خوب مخلوط کنید و حداقل 3-4 ساعت یا حتا یک شب در یخچال استراحت دهید، سپس در ظرفی دیگر آرد سوخاری و پنیر را مخلوط کرده و ساقهای مرغ طعمدار شده را در این ترکیب بغلتانید تا خوب روی ساقها را بپوشاند (در صورت نیاز برای بهتر کاورشدن از دست استفاده کنید)، سپس به مدت 40 تا 50 دقیقه در فری که از یک ربع قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهاید قرار دهید. در صورت تمایل به طلاییشدن روی مرغها میتوانید از شعله بالایی فر (گریل) به مدت کوتاه 3-4 دقیقه استفاده کنید.
نکته:
در صورت تمایل میتوانید مقداری روغن مایع و کره آبکرده را با قلممو آهسته روی ساقهای کاورشده با پودر سوخاری بکشید.