Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

کراکر مرغ پنیری

کراکر مرغ پنیری

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 تا 10 نفر

سینه مرغ خرد کرده..............500 گرم

سیر له کرده.............. 1حبه

پیاز خرد کرده.............1 عدد متوسط

نان تست..............3 ورق

تخم‌مرغ...............1 عدد

نمک و فلفل...............به میزان لازم

جعفری ریز خرد کرده...................2 قاشق سوپخوری

پنیر ورقه‌ای دالیا یا پنیر موزارلای رنده کرده................. 1 بسته

تخم‌مرغ همزده......................... 2 عدد

پانکو................2 پیمانه

روغن مخصوص سرخکردنی...................به میزان لازم

زیتون بدون هسته....................به میزان لازم

گوجه گیلاسی..................به میزان لازم

خلال‌های چوبی فانتزی................به میزان لازم

آشپزباشی – اعظم گلزار منش :

روش تهیه

سینه مرغ، سیر، پیاز، نان تست، تخم‌مرغ، نمک و فلفل را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا نرم و یکدست شود. آن‌گاه مواد فراهم کرده را در کاسه مناسبی بریزید و جعفری را اضافه کنید. حالا هر بار قدری از مایه فراهم کرده به اندازه یک گردو برداشته، در دست پهن کنید و مقداری پنیر در وسط آن بگذارید و به صورت توپک درآورید. سپس توپک‌ها را یک ساعت در یخچال بگذارید. اینک هر توپک را در تخم‌مرغ زده و سپس در پانکو بغلتانید. حالا توپک‌ها را در سینی فر قرار دهید و حدود 25 تا 30 دقیقه با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید تا برشته شوند. اکنون توپک‌های برشته شده را با زیتون و گوجه گیلاسی بیارایید.

 

خواص    جعفری

میزان بالای ویتامین C جعفری در مبارزه با التهاب موثر است. جعفری حاوی کورستین که یکی دیگر از آنتی اکسیدان های عالی در برابر التهاب است نیز می‌باشد. مهم ‌تر از آن، سلول‌ هایی که هیستامین آزاد می‌کنند، را تثبیت می‌‌کند، در نتیجه التهاب را در مسیر خود متوقف می‌‌کند.کورستین همچنین می‌‌تواند با شرایطی به نام پروستاتیت که به معنی التهاب در غده پروستات است، برخورد کند.

برچسب ها: آموزش آشپزیطرز تهیهکراکر مرغ پنیری تعداد بازديد: 572 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است