آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
سینههای مرغ را با نمک، فلفل و سیر مزهدار کنید.
آنگاه در تابه مناسبی قدری روغن زیتون بریزید.
روی هر سینه را 3-4 شکاف ایجاد کنید و آن را در روغن تفت دهید.
حالا مرغ را از تابه بیرون آورید کمی صبر کنید تا خنک شود.
اینک در لابهلای هر شکاف یک ورقه پنیر، یک ورقه گوجهفرنگی و چند برگ ریحان قرار دهید.
سپس به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد آن را بپزید تا برشته شود.
اکنون برای پذیرائی سینههای مرغ را در ظرف مناسبی قرار دهید و با سس دلخواه سرو نمائید.