روشتهیه
گوشت را به قطعات نازک نیم سانتیمتری پنج برش بزنید و با فلفل سیاه و نصف شکر قهوهای گوشت را ماساژ داده و 10 دقیقه استراحت دهید. در ظرفی دیگر سویاسس، روغن کنجد، سیر، بقیه شکر قهوهای و سرکه برنج را با هم مخلوط کنید.
کیوی را در غذاساز پوره کنید. گوشت را با کیوی ماساژ داده و 10 دقیقه دیگر استراحت دهید، سپس مخلوط سویاسس را اضافه کرده و 30 دقیقه استراحت دهید.
گوشت را در تابهای ریخته و 10 دقیقه تفت دهید و بپزید. به دلیل این که گوشت نازک است سریع پخته میشود. دقت کنید زیاد پخته نشود در غیر این صورت گوشت خشک و سفت خواهد شد. مواد سس را با هم در شیرجوش ریخته و مخلوط کنید، سپس روی حرارت ملایم 10 دقیقه هم بزنید. کف بشقاب کاهو بچینید، گوشت را روی آن ریخته و سس را داخل ظرفی کنار غذا قرار دهید.