Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:13

بیف بولگوگی

بیف بولگوگی

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

گوشت راسته گوساله جوان.................. 300 گرم

فلفل سیاه.................. یک‌دوم قاشق چای‌خوری

شکر قهوه‌ای ..................2 قاشق سوپ‌خوری

سویاسس................ 2 قاشق سوپ‌خوری

روغن کنجد.................. 2 قاشق چای‌خوری

سیر خردشده............... 2 قاشق چای‌خوری

سرکه برنج................. 1 قاشق سوپ‌خوری

کیوی................. نصف یک عدد

کاهو.................... به مقدار لازم

 

مواد سس چیلی:

سویاسس................ 1 قاشق سوپ‌خوری

سیر خردشده.................. 2 قاشق چای‌خوری

سس تند................ 2 قاشق چای‌خوری

روغن سالاد................... 1 قاشق چای‌خوری

آب.............. 2 قاشق سوپ‌خوری

روش‌تهیه

گوشت را به قطعات نازک نیم سانتی‌متری پنج برش بزنید و با فلفل سیاه و نصف شکر قهوه‌ای گوشت را ماساژ داده و 10 دقیقه استراحت دهید. در ظرفی دیگر سویاسس، روغن کنجد، سیر، بقیه شکر قهوه‌ای و سرکه برنج را با هم مخلوط کنید.

کیوی را در غذاساز پوره کنید. گوشت را با کیوی ماساژ داده و 10 دقیقه دیگر استراحت دهید، سپس مخلوط سویاسس را اضافه کرده و 30 دقیقه استراحت دهید.

 گوشت را در تابه‌ای ریخته و 10 دقیقه تفت دهید و بپزید. به دلیل این که گوشت نازک است سریع پخته می‌شود. دقت کنید زیاد پخته نشود در غیر این صورت گوشت خشک و سفت خواهد شد. مواد سس را با هم در شیرجوش ریخته و مخلوط کنید، سپس روی حرارت ملایم 10 دقیقه هم بزنید. کف بشقاب کاهو بچینید، گوشت را روی آن ریخته و سس را داخل ظرفی کنار غذا قرار دهید.

برچسب ها: گوشتسس چیلیشکر قهوه‌ایسویاسسبیف بولگوگیطرز تهیه بیف بولگوگی تعداد بازديد: 297 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است