آشپزباشی - مریم عکاف
در ظرف مناسبی گوشت، پیاز، فلفل دلمه ای، آرد سوخاری، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک را با هم مخلوط کرده و کمی ورز دهید.
آن گاه قارچ را با دو قاشق سوپخوری روغن تفت دهید و کنار بگذارید.
اکنون هر بار به اندازۀ یک نارنگی از مواد گوشتی بردارید و کمی قارچ وسط آن بگذارید.
سپس گوشت را گرد کنید و با دست کمی آن را پهن کرده و به شکل همبرگر درآورید و در روغن داغ سرخ کنید.
اینک نان همبرگر را برش بزنید، کاهو، گوجه و همبرگر را درونش بگذارید و ساندویچ را در ظرف مناسب پذیرائی سرو کنید.