آشپزباشی - سرمه جلیلی
هویج و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق، آن را تفت دهید تا قدری نرم شود. آنگاه ذرت، فلفل دلمهای، سیر و فیله مرغ را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا فیله مرغ بپزد.
حالا نخود فرنگی، زنجفیل، دارچین، میخک و سس سویا را اضافه کنید. سپس برنج را به مواد فراهم کرده بیفزائید و مخلوط نمائید.
اکنون کره را در تابه مناسبی گرم کنید و تخممرغ را در کاسه مناسبی خوب هم بزنید و در تابه بریزید و پیوسته هم بزنید تا به صورت تکههای کوچک در آید.
اینک تخممرغ را به پلو بیفزائید و غذا را در ظرف مناسبی سرو کنید.