Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:14

پیتزای صدفی چیکن بال

پیتزای صدفی چیکن بال

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 عدد

سینه مرغ چرخکرده 400 گرم

عصاره مرغ  1 عدد

نمک به میزان لازم

سیر له کرده 4 حبه

سس سویا 2 قاشق سوپخوری

روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

خمیرپیتزا 4 عدد

سس پیتزا 200 گرم

پنیر موزارلا رنده کرده 220 گرم

زیتون سیاه به میزان لازم

گوجه گیلاسی به میزان لازم

آشپزباشی - مهسا حسینی

سینهمرغ، عصاره مرغ، نمک، ‌سیر و سس سویا را مخلوط کنید و ورز دهید. آن‌گاه از مواد فراهم کرده کوفته‌های توپی شکل درست کرده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

اینک در تابه مناسبی اندکی روغن بریزید و کوفته‌‌ها را به اندازه‌ای که فقط تغییر رنگ دهند تفت دهید.

حالا خمیر را به اندازه سطح ظرف پیتزا پهن کنید و خمیر را از یک طرف رول کنید (به شکل صدف) و سطح آن را با سس بپوشانید.

اینک پنیر و بعد توپ‌های مرغ، زیتون و گوجه را اضافه کرده و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید.

برچسب ها: غذای مللانواع پیتزاغذای ایتالیاییپیتزا خوشمزهپیتزا صدفیپیتزا چیکن بال تعداد بازديد: 1555 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است