آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
خمیر آماده کرده را روی سطح میز آرد پاشیده به ضخامت 2 میلیمتر به شکل مستطیل باز کنید. آنگاه روی خمیر را با سس گوجهفرنگی آغشته کنید و پودر آویشن بپاشید.
حالا نیمی از ترکیب پنیر موزارلا و گودا را رویش بریزید. سپس اسفناج، قارچ، سوسیس و فیله گوجهفرنگی را اضافه کنید و مجدداً پنیر بریزید.
اینک خمیر پیتزا را رول کنید. حالا پیتزا را در سینی فر قرار دهید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید.
سپس آن را از فر بیرون آورید و به اندازههای 3 سانتیمتری برش بزنید و مجدداً 10 دقیقه دیگر پیتزا را در فر بپزید.