Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:22

ساندويچ بيف‌بال با ديپ پارسلی

ساندويچ بيف‌بال با ديپ پارسلی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخكرده ‌بدون چربی 400 گرم

پياز آب‌گرفته 50 گرم

هات ‌سس 2 قاشق سوپخوری

پاپريكا 1 قاشق چايخوری

پودر سير 1 قاشق چايخوری

جعفری خرد كرده 1 قاشق چايخوري

نمك و فلفل سياه به ميزان لازم

روغن به ميزان لازم

كاهو به ميزان لازم

مواد لازم برای تهیه ديپ پارسلی:

مايونز 100 گرم

خامه 40 گرم

جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

آبليموی تازه 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - کیان رنجبر

گوشت، پياز،‌ هات سس، پاپريكا، پودر سير، جعفری، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی ريخته و مخلوط كنيد و كاملا ورز دهيد.

آن‌گاه مواد فراهم كرده را به قسمت‌های 20 گرمی تقسيم كنيد. حالا آن را در دست مرطوب گرد كرده، در سینی بچينيد و به مدت 1 ساعت در يخچال قرار دهيد.

سپس روغن را در تابه مناسبی ريخته و روی اجاق بگذاريد. اينك توپ‌های گوشت را سرخ كنيد و به همراه كاهو درون نان قرار دهيد و با سس فراهم كرده ميل نمائيد.

روش تهیه ديپ پارسلی: مايونز، خامه، جعفری و آبليمو را در ظرف مناسبی مخلوط كنيد و به مدت 3 ساعت در يخچال قرار دهيد. آن‌گاه ديپ را برای مصرف در ظرف مناسبی بريزيد.

برچسب ها: انواع ساندویچآشپزباشیفست فودکیان رنجبرساندویچ بیف بالدیپ پارسلی تعداد بازديد: 2919 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است