آشپزباشی - کیان رنجبر
گوشت، پياز، هات سس، پاپريكا، پودر سير، جعفری، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی ريخته و مخلوط كنيد و كاملا ورز دهيد.
آنگاه مواد فراهم كرده را به قسمتهای 20 گرمی تقسيم كنيد. حالا آن را در دست مرطوب گرد كرده، در سینی بچينيد و به مدت 1 ساعت در يخچال قرار دهيد.
سپس روغن را در تابه مناسبی ريخته و روی اجاق بگذاريد. اينك توپهای گوشت را سرخ كنيد و به همراه كاهو درون نان قرار دهيد و با سس فراهم كرده ميل نمائيد.
روش تهیه ديپ پارسلی: مايونز، خامه، جعفری و آبليمو را در ظرف مناسبی مخلوط كنيد و به مدت 3 ساعت در يخچال قرار دهيد. آنگاه ديپ را برای مصرف در ظرف مناسبی بريزيد.