آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
آرد، کره، زرده تخممرغ و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بصورت خرده نان شود. آنگاه شیر را بتدریج بیفزائید تا خمیر منسجم و لطیف شود.
حالا خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
اینک خمیر را روی سطح میز کار آرد پاشیده به ضخامت 3-4 میلیمتر پهن کنید سپس خمیر را در قالب پای قرار دهید، به گونهای که دیواره قالب را بپوشاند،
خمیر اضافی را جدا سازید و با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید. حالا قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید. اکنون قالب را از فر خارج کنید.
روشتهیه مواد میانی: پیاز و قارچ را در ظرف مناسبی مخلوط کنید و روی خمیر پخته پای بریزید. آنگاه تخممرغ، خامه، نمک و خردل را نیز در کاسه مناسب دیگری مخلوط کنید و روی سطح پای بدهید.
سپس پنیر را روی آن بپاشید و به مدت 15-20 دقیقه دیگر در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد پای را بپزید تا سطح آن طلایی شود.