Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:11

تارت قارچ و پیاز

تارت قارچ و پیاز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 عدد

مواد لازم برای تهیه خمیر پای:

آرد 250 گرم

کره  سرد (خرد کرده) 125 گرم

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

نمک به میزان لازم

شیر حدود  125 میلی‌لیتر

مواد لازم میانی:

پیازداغ خلالی 2 پیمانه

قارچ (ورقه‌ای خرد کرده و تفت داده) 500 گرم

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

خامه صبحانه 125 میلی‌لیتر

نمک به میزان لازم

خردل 1 قاشق چایخوری

پنیر موزارلا رنده کرده 200 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

آرد، کره، زرده تخم‌مرغ و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بصورت خرده نان شود. آن‌گاه شیر را بتدریج بیفزائید تا خمیر منسجم و لطیف شود.

حالا خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

اینک خمیر را روی سطح میز کار آرد پاشیده به ضخامت 3-4 میلی‌متر پهن کنید سپس خمیر را در قالب پای قرار دهید، به گونه‌ای که دیواره قالب را بپوشاند،

خمیر اضافی را جدا سازید و با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید. حالا قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید. اکنون قالب را از فر خارج کنید.

روشتهیه مواد میانی: پیاز و قارچ را در ظرف مناسبی مخلوط کنید و روی خمیر پخته پای بریزید. آن‌گاه تخم‌مرغ، خامه، نمک و خردل را نیز در کاسه مناسب دیگری مخلوط کنید و روی سطح پای بدهید.

سپس پنیر را روی آن بپاشید و به مدت  15-20 دقیقه دیگر در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد پای را بپزید تا سطح آن طلایی شود.

برچسب ها: انواع غذا با قارچتارت و پایغذای خوشمزهغذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشتارت قارچ و پیاز تعداد بازديد: 1712 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است