ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی
روغن را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد. آنگاه پياز را بيفزائيد و قدری آن را تفت دهيد. حالا سير، فلفل سبز، قارچ، نمك و فلفل را اضافه نمائيد و قدری ديگر آن را تفت دهيد و كنار بگذاريد.
اينك فلفل كبابی را خرد كنيد و به همراه جعفری، سس مايونز و خيارشور تركيب كنيد. سپس هر بار يك نان ترتيلا را روی سطح ميز كار قرار دهيد، رويش را با كره نرم شده و سس مايونز مزهدار كرده آغشته كنيد.
حالا مواد فراهم كرده و لوبيا را به چهار قسمت تقسيم كنيد هر قسمت را روی هر نان بريزيد، رويشان پنير اضافه كنيد و از لبه آن را رول نمائيد.
اكنون در تابه مناسبی قدری روغن بريزيد و روی اجاق بگذاريد. سپس رولها را در آن برشته كنيد. حالا ساندويچها را در ظرف پذيرائی قرار دهيد.