Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

ساندويچ قارچ مكزيکی

ساندويچ  قارچ  مكزيکی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

روغن زيتون 2 قاشق سوپخوری

پياز قرمز خلالی خرد كرده 2 عدد درشت

سير له كرده 2 حبه

فلفل سبز تند خرد كرده 4 عدد

قارچ صدفی خرد كرده 250 گرم

نمك و فلفل سياه به ميزان لازم

فلفل دلمه‌ای قرمز كبابی كرده 1 عدد

جعفری خرد كرده 50 گرم

سس مايونز كم چرب يك‌دوم پيمانه

خيارشور رنده کرده 1 عدد

نان ترتيلا (نان لواش) 4 عدد

كره گياهی (كم‌چرب) 25 گرم

لوبيا چیتی پخته 1 پيمانه

پنير كم‌چرب رنده كرده 100 گرم

ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی

روغن را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد. آن‌گاه پياز را بيفزائيد و قدری آن را تفت دهيد. حالا سير، فلفل سبز، قارچ، نمك و فلفل را اضافه نمائيد و قدری ديگر آن را تفت دهيد و كنار بگذاريد.

اينك فلفل كبابی را خرد كنيد و به همراه جعفری، سس مايونز و خيارشور تركيب كنيد. سپس هر بار يك نان ترتيلا را روی سطح ميز كار قرار دهيد، رويش را با كره نرم شده و سس مايونز مزه‌دار كرده آغشته كنيد.

حالا مواد فراهم كرده و لوبيا را به چهار قسمت تقسيم كنيد هر قسمت را روی هر نان بريزيد، رويشان پنير اضافه كنيد و از لبه آن را رول نمائيد.

اكنون در تابه مناسبی قدری روغن بريزيد و روی اجاق بگذاريد. سپس رول‌ها را در آن برشته كنيد. حالا ساندويچ‌ها را در ظرف پذيرائی قرار دهيد.

برچسب ها: غذای مللانواع ساندویچساندویچ مکزیکیآشپزباشیغذای مکزیکیمعصومع عیوضیساندویچ قارچ تعداد بازديد: 1580 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است