Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:24

خلال پلو با گوشت گياهی

خلال پلو با گوشت گياهی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2  نفر

برنج 2 پيمانه

سويای دانه درشت خيسانده 20 گرم

پياز رنده كرده 1 عدد كوچك

نمك و فلفل به ميزان لازم

پاپريكا 1 قاشق چايخوري

روغن كنجد به ميزان لازم

كره گياهی 25 گرم

خلال پسته 30 گرم

خلال نارنج و يا پرتقال شيرين كرده  1 پيمانه

هويج رنده كرده و تفت داده  يك دوم پيمانه

پيازداغ  يك‌دوم پيمانه

نارگيل تازه رنده كرده 30 گرم

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوري

ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی

برنج را بخيسانيد، بپزيد و آبكش كنيد. آن‌گاه سويا، پياز، نمك، فلفل، پاپريكا و روغن را در تابه مناسبی بريزيد و روی حرارت اجاق تفت دهيد و كنار بگذاريد. حالا برنج آبكش كرده را به مدت 30 تا 45 دقيقه دم كنيد.

سپس كره گياهی را روی چلوی پخته شده قرار دهيد و چلو را در ديس مناسبی بكشيد. اينك روی چلو را با سويا، خلال پسته، خلال نارنج، هويج، پيازداغ، نارگيل و پلو زعفرانی بيارائيد.

برچسب ها: انواع پلوآشپزباشیمعصومه عیوضیخلال پلوخلال پلو گیاهی تعداد بازديد: 1643 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است