آشپزباشی - کیان رنجبر
ابتدا خمیر پیتزا را به این ترتیب فراهم کنید. مایه خمیر ، شکر ، آرد و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه آب و روغن زیتون را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر لطیف و یکدستی حاصل شود. چنانچه خمیر چسبندگی داشت،اندکی آرد اضافه کنید و اگر خمیر سفت بود،قدری آب به آن آن بیفزائید.
حالا خمیر را 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود. سپس آن را در کاسه چربکرده بگذارید و یکونیم تا دو ساعت، در دمای محیط نگه دارید تا حجمش چند برابر شود.
اکنون دوباره خمیر را دو دقیقه ورز دهید و بعد روی سطح آرد پاشیده باز کنید و در قالب به قطر 23 سانتیمتر پهن کنید.
اینک سس بشامل را روی خمیر بمالید و گوجهفرنگی، کدو و بادمجان را رویش بچینید. حالا اورگانو و پنیر پیتزا را بیفزائید و آن را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 سانتیگراد بپزید.
روش تهیه سس بشامل: کره را در تابه بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا سبک شوند.
آنگاه آرد را افزوده و هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس شیر را کم کم به سس بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید.
حالا نمک، فلفل و جوز هندی را افزوده و سس را از روی حرارت بردارید. اکنون خامه را درون سس بریزید.