Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 21:48

پیتزا راتاتوی

پیتزا  راتاتوی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 نفر

مایه خمیر فوری 1 قاشق چایخوری

شکر 1 قاشق چایخوری

آرد نان 300 گرم

نمک  یک‌دوم قاشق چایخوری

آب ولرم 160 میلی‌لیتر (دوسوم پیمانه)

روغن زیتون  60 میلی‌لیتر (یک چهارم پیمانه)

مواد لازم برای روی پیتزا:

  گوجه فرنگی خرد کرده 1عدد

  کدو سبز خرد کرده  1عدد

بادمجان خرد کرده  1 عدد

اورگانو یا آویشن 1 قاشق سوپخوری

پنیر پیتزا 100 گرم

مواد لازم برای تهیه سس بشامل:

کره 50 گرم

پیاز 1 عدد

سیر 1 حبه

آرد 3 قاشق سوپخوری

شیر 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

نمک و فلفل به میزان لازم

جوز هندی  یک‌هشتم قاشق چایخوری

خامه 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - کیان رنجبر

ابتدا خمیر پیتزا را به این ترتیب فراهم کنید. مایه خمیر ، شکر ، آرد و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه آب و روغن زیتون را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر لطیف و یکدستی حاصل شود. چنانچه خمیر چسبندگی داشت،‌اندکی آرد اضافه کنید و اگر خمیر سفت بود،‌قدری آب به آن آن بیفزائید.

حالا خمیر را 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود. سپس آن را در کاسه چربکرده بگذارید و یک‌ونیم تا دو ساعت،‌ در دمای محیط نگه دارید تا حجمش چند برابر شود.

اکنون دوباره خمیر را دو دقیقه ورز دهید و بعد روی سطح آرد پاشیده باز کنید و در قالب به قطر 23 سانتیمتر پهن کنید.

اینک سس بشامل را روی خمیر بمالید و گوجه‌فرنگی، کدو و بادمجان را رویش بچینید. حالا اورگانو و پنیر پیتزا را بیفزائید و آن را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 سانتیگراد بپزید.

روش تهیه سس بشامل: کره را در تابه بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا سبک شوند.

آن‌گاه آرد را افزوده و هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس شیر را کم کم به سس بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید.

حالا نمک، فلفل و جوز هندی را افزوده و سس را از روی حرارت بردارید. اکنون خامه را درون سس بریزید.

برچسب ها: انواع پیتزاآشپزباشیسرمه جلیلیپیتزا راتاتویغذای ایتالیایی تعداد بازديد: 1474 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است