آشپزباشی - کیان رنجبر
گوشت گوسفند و گوساله را به همراه پیاز، بهارات، بیکینگ پودر، نمک و سس تند عربی مخلوط کرده و با شبکه ریز چرخگوشت، گوشت را چرخ کنید.
آنگاه مخلوط فراهم کرده را کمی ورز دهید تا همه مواد با هم مخلوط شود.
سپس مقداری گوشت به اندازه یک گردو کوچک روی خمیر یوفکا قرار دهید و آن را رول کنید و در آخر رول بدست آمده را به چند قسمت تقسیم کنید.
رولها تقریبا 2 سانتیمتر باشند.
در آخر قطعات برش خورد را به سیخ چوبی بکشید و در تابة مناسبی به همراه روغن سرخ کنید.