ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
سيبزمینی، كره، شير، نمك و فلفل را روی حرارت ملايم اجاق بگذاريد و پيوسته هم بزنيد تا پوره آماده شود، آن را كنار بگذاريد. آنگاه ماهیها، ميگو، آرد، آبليمو، جعفری و نمك را در ظرفی بريزيد و مخلوط كنيد.
حالا ظرف مناسبی را برای پای انتخاب كنيد. و كف ظرف را با كره اضافی آغشته نمائيد. اينك ماهیها و ميگوی مزهدار كرده را درون ظرف بريزيد، كرفس، هويج و پنير را بيفزائيد و سطح آن را صاف كنيد.
حالا پوره سيبزمینی را در کیسه مخصوص با سری ماسوره شياردار بريزيد و روی سطح پای را بيارائيد.
اكنون در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد به مدت تقریبی 35-40 دقيقه پای را بپزيد، تا ماهی و ميگو كاملا پخته و سطح آن طلايي شود.