آشپزباشی - مریم امیری
قالب تارت را به قطر 23 سانتیمتر چرب کنید. کره، پودر شکر، وانیلین، زردة تخممرغ و آب را درون ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه آرد را کم کم بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را در کیسة نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون نیمی از خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتری باز کنید و آن را در قالب قرار دهید.
حالا مواد میانی را روی خمیر بریزید و باقیماندة خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید.
اکنون آن را به نوارهای نیم سانتیمتری برش دهید و هر سه نوار را به هم ببافید، خمیرهای بافته شده را روی مواد میانی قرار دهید به گونهایکه روی مواد میانی پوشیده شود.
اینک تارت را به مدت تقریبی 35 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه تارت خنک شد، در صورت دلخواه، قدری پودر شکر رویش بپاشید.
پوست به را بگیرید و خرد کنید. آنگاه به را در ظرف مناسبی بریزید، آب را بیفزائید و در ظرف را ببندید.
سپس به را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود. حالا پوست سیب را بگیرید و خرد کنید و آن را به به بیفزائید.
اکنون صبر کنید تا آب میوهها کشیده شود و بعد شکر، کره و کرنبری را افزوده و پس از 3-4 دقیقه، ظرف را از روی حرارت بردارید.
همینکه این مخلوط خنک شد، آن را مصرف کنید.