Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:30

تارت سیب و کرنبری

تارت سیب و کرنبری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

کره 125 گرم

پودر شکر 85 گرم

وانیلین  یک‌چهارم قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ 1 عدد

آب 125 میلی لیتر (یک‌دوم پیمانه)

آرد 350 گرم

مواد لازم میانی

به 2 عدد

آب 80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

سیب 3 عدد

شکر 70 گرم

کره 30 گرم

کرنبری 50 گرمی 8 نفر

آشپزباشی - مریم امیری

 قالب تارت را به قطر 23 سانتیمتر چرب کنید. کره، پودر شکر، وانیلین، زردة تخم‌مرغ و آب را درون ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه آرد را کم کم بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را در کیسة نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون نیمی از خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتری باز کنید و آن را در قالب قرار دهید.

حالا مواد میانی را روی خمیر بریزید و باقیماندة خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید.

اکنون آن را به نوارهای نیم سانتیمتری برش دهید و هر سه نوار را به هم ببافید، خمیرهای بافته شده را روی مواد میانی قرار دهید به گونه‌ایکه روی مواد میانی پوشیده شود.

اینک تارت را به مدت تقریبی 35 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه تارت خنک شد، در صورت دلخواه، قدری پودر شکر رویش بپاشید.

پوست به را بگیرید و خرد کنید. آن‌گاه به را در ظرف مناسبی بریزید، آب را بیفزائید و در ظرف را ببندید.

سپس به را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود. حالا پوست سیب را بگیرید و خرد کنید و آن را به به بیفزائید.

اکنون صبر کنید تا آب میوه‌ها کشیده شود و بعد شکر، کره و کرنبری را افزوده و پس از 3-4 دقیقه، ظرف را از روی حرارت بردارید.

همینکه این مخلوط خنک شد،‌ آن را مصرف کنید.

برچسب ها: طرز تهیه تارتآشپزباشیمریم امیریتارت سیب و کرنبریتارت سیبطرز تهیه تارت سیب و کرنبریمواد لازم برای تهیه تارت سیب تعداد بازديد: 1333 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است