آشپزباشی - آرزو گنجی :
روشتهیه
آرد و نمک را در کاسة مناسبی بریزید و کره را بیفزائید. آنگاه با نوک انگشتانتان کره را با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.
سپس زردة تخممرغ و آب را مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را در قالب تارت به قطر 20 سانتیمتر پهن کنید و رویش مارمالاد زردآلو بریزید. اینک داخل زردآلوها گیلاس بگذارید و آنها را روی مارمالاد بچینید.
آنگاه کره، پودر شکر و تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد پودر بادام، آرد و پوست لیمو را افزوده اضافه و مخلوط کنید. اینک مایة فراهم کرده را روی زردآلوها بریزید و پرک بادام را روی آن بچینید. سپس پای را به مدت تقریبی 30-35 در فر گرم کرده با دمای 190 درجة سانتیگراد بپزید.
خواص زردآلو
اولین فایده ی عنوان شده از میوه ی شیرین زردآلو در بخش سلامت نمناک مختص دستگاه گوارش است. فیبر محلول در زردآلو، حرکت روده را بهبود می بخشد که باعث دفع بهتر مدفوع می شود. علاوه بر این اسیدهای چرب را سریع تجزیه می کند که موجب بهبود هضم می شود. فیبر موجود در زردآلو یبوست و نفخ را درمان می کند.