آشپزباشی - مهدیس رحیمیان :
روشتهیه
آرد و شکر را در کاسة دستگاه غذا ساز بریزید، كره را بیفزائید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید، آنگاه تخممرغ و پوست پرتقال را بیفزائید و دوباره چند ثانیه دستگاه را روشن کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر فراهم کرده را در قالب تارتلت به قطر 10 سانتیمتر و یا قالب تارت به قطر 20 سانتیمتر پهن کنید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس مایة میانی را روی خمیر بریزید و تارت را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای ١٨٠ درجة سانتيگراد بپزيد.
روش تهية مایة مياني
عسل، شكر، شكلات و كره را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا شکر، کره و شکلات آب شود. آنگاه ظرف را از روي حرارت برداريد و کنار بگذاريد تا مایه خنك شود. سپس تخممرغها، وانيل و گردو را بیفزائید و مخلوط کنید.
خواص گردو
گردو سرشار از چربی و کالری است، گردو از لحاظ دارا بودن چربیهای چنداشباعنشده از بیشتر مغزها غنیتر است. فراوانترین چربی موجود در گردو اسید چرب امگا-۶ است که اسید لینولئیک نامیده میشود.