آشپزباشی - مریم امیری
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو سینی مخصوص شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه روی هر کاغذ روغنی 2 دایره به قطر 6 سانتیمتر رسم کنید و کاغذ را برگردانید.
سپس سفیده تخممرغ را در کاسه مناسبی بریزید و با چنگال هم بزنید. حالا پودر شکر را کم کم به آن بیفزائید و به همزدن ادامه دهید.
اکنون وانیل، کره، پودر بادام و آرد را افزوده و مخلوط کنید. حالا هر بار قدری از این مایه را روی دایرههای رسم کرده بر روی کاغذ روغنی بریزید و صاف کنید و آن را به مدت تقریبی 4 دقیقه در فر بپزید.
همینکه سینیها را از فر درآوردید، بلافاصله شیرینیها را به شکل قیف فرم دهید به همین ترتیب قیفهای شیرینی را آماده کنید و داخلشان را با مایه میانی پر نمائید.
روش تهیه مایه میانی: کشمش، عسل و چوب دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و 2 دقیقه روی حرارت بجوشانید. آنگاه دارچین را از مخلوط کشمش و عسل جدا کنید و بگذارید عسل خنک شود.
سپس مخلوط عسل را با پنیر خامهای مخلوط کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.