آشپزباشی - مریم امیری
قالبی را به اندازه 20×25 سانتیمتر چرب کنید و فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم نمائید.
آنگاه کره، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخممرغها را یکی یکی بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید.
حالا مخلوط آرد، بیکینگ پودر و پودر نارگیل را همراه با شیر به طور یک در میان درون مایه بریزید و با لیسک هم بزنید.
اکنون مایه فراهم کرده را درون قالب بریزید و رویش را صاف کنید. آنگاه قالب را در فر بگذارید و پایه اسلایس را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید و بعد بگذارید خنک شود.
اینک پودر هل ر ا با خامه مخلوط کنید و آن را به آرامی روی پایه خنک شده اسلایس بریزید و صاف کنید.
حالا برشهای هلو ر ا روی خامه بچینید، شکر (اضافی) را روی هلو بپاشید و اسلایس هلو را به مدت تقریبی 30 -40 دقیقه در فر بپزید.
اسلایس هلو را در قالب خنک کنید و بعد به اندازة دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.