آشپزباشی
كره، شكر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا كاملاً سبك و روشن شود. بعد تخم مرغها را تكتك بیفزائید و پس از افزودن هر تخم مرغ خوب هم بزنید. بعد از آخرین تخم مرغ، آرد، بیكینگپودر، پودر بادام و شكلات چیپسی را با هم مخلوط سازید و به مواد بیفزائید.
حالا مواد را با لیسك یا قاشق هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس قالب 30×40 سانتیمتری را با كاغذ روغنی بپوشانید و مایه را در آن بریزید و در فر (تاون) گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا سطح شیرینی طلائیرنگ شود. بعد از سرد شدن كامل، شكلات را آب كنید و روی شیرینی بریزید.
آنگاه گردوهای نصفشده را روی آن بچینید و صبر كنید شكلات ببندد. اینك شیرینی را طوری برش بزنید كه روی هر برش یك نیمه گردو باشد.