آشپزباشی _ مهدیه ولینژاد
آرد، بیکینگپودر، پودرکاکائو و نمک را الک کنید و در کاسهای بریزید.
آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و یکدست شود.
سپس تخممرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا مواد خشک را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
اکنون خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
اینک فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی بچینید.
حالا کوکیها را به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کوکیها خنک شدند، روی هر کدام یک قاشق چایخوری از مایه فلورانتین بریزید.
روش تهیه مایه فلورانتین
همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر حل شود و 5 دقیقه بجوشد.