روشتهیه
ابتدا در یک ظرف مناسب آب و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. و کنار بگذارید. در یک قابلمة متوسط، شکر، کاکائو و نمک را با هم ترکیب کنید و شیر گرم را به آن اضافه نمائید و روی حرارت متوسط بگذارید و اجازه دهید ۲-۳ دقیقه بماند با استفاده از قاشق چوبی گاهی آن را هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود. شکلاتهای خردشده را اضافه کنید و هم بزنید. آرام آرام خامه را به آن بیفزایید و هم بزنید. سپس ترکیب آرد ذرت را به آن اضافه کنید تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند همانطور که قابلمه روی حرارت است، بگذارید برای ۵ دقیقه بماند. گاهی مواد داخل آن را هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود و جوش بیاید. شعله را کم کنید و بگذارید به مدت ۱ دقیقه بپزد. هرازگاهی مواد را هم بزنید مراقب باشید تا پودینگ ته نگیرد قابلمه را از روی شعله بردارید، وانیل را داخل آن بریزید و هم بزنید. اینک پودینگ را در ظروف تک نفره بریزید و روی آن را با کیسة فریزر یا کاغذ روغنی بپوشانید و چند ساعت در یخچال بگذارید. سپس بعد از خنک شدن به دلخواه آنرا تزیین کنید.
یادآوری
میتوانید به جای وانیل از قهوه غلیظ استفاده کنید.
برای طعمدار شدن بهتر پودینگ میتوانید آجیل را روی سینی فر پخش کنید و با دمای 180 درجة سانتیگراد آنها را برشته کنید.
این پودینگ بسیار شیرین و خوشمزه خوراکی مورد علاقة همة افراد بوده و درست کردن آن هم آسان است میتوانید آنرا در لیوانهای بلند بریزید و روی آن را با شکلات رنده شده تزئین کنید.