آشپزباشی - کیان رنجبر
آرد را با کره در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید، به اندازهای که بوی خامی آرد گرفته شود.
آنگاه شربت را آرام آرام بیفزائید و با قاشق چوبی پیوسته آن را هم بزنید. سپس زعفران را اضافه کرده، حرارت را کاملا کاهش دهید.
اینک دانههای روغنی خردشده را اضافه کنید و مخلوط نمایید. اینک کاچی را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید.
روش تهیه شربت: ابتدا شکر و آب را پس از مخلوط کردن روی حرارت قرار دهید تا کاملا به غلظت برسد. در انتها شربت را از روی حرارت برداشته، گلاب و هل را بیفزائید تا کاملا خنک شود.