Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:17

حلوا

حلوا

shooroshirin6

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد سفید 200 گرم

 

آرد برنج  150 گرم

 

کره 180-200 گرم

 

شکر 350 گرم

 

آب 150 میلی لیتر

 

گلاب 150 میلی لیتر

 

هل 1 قاشق چایخوری

 

زعفران حلکرده به میزان لازم

 

پودر پسته به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

آرد سفید و آرد برنج را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود و رنگش کمی تغییر کند! آن‌گاه آن را از الک رد کنید و در تابه دیگری کره را آب کنید و آرد‌ها را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم اجاق پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ آرد کمی طلائی شود.

اینک شکر، آب، گلاب، هل و زعفران را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوش آید. حالا شربت را درون حلوا بریزید و مراقب باشید که بخار ناشی از شربت دستتان را نسوزاند و به شکل دورانی مخلوط کنید.

این‌کار را ادامه دهید تا حلوا یکدست شود. در سینی به ابعاد 25×35 سانتیمتر کاغذ روغنی بیندازید و حلوا را روی آن قرار دهید. با پشت قاشق سطح حلوا را صاف کنید و رویش پودر پسته بپاشید و سینی حلوا را در یخچال نگه دارید تا حلوا سفت شود و قابل بریدن باشد.

آن‌گاه حلوا را به شکل لوز برش دهید و در ظرف زیبائی بچینید. 

یادآوری: مایه این حلوا نسبت به حلوا‌های دیگر قدری سفت‌تر است و حتما از کره یا روغن جامد باید استفاده شود.

 

برچسب ها: حلواروش تهیه حلواطرز پخت حلوادسر سنتیحلوای برشی تعداد بازديد: 4807 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است