تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
آرد سفید و آرد برنج را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود و رنگش کمی تغییر کند! آنگاه آن را از الک رد کنید و در تابه دیگری کره را آب کنید و آردها را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم اجاق پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ آرد کمی طلائی شود.
اینک شکر، آب، گلاب، هل و زعفران را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوش آید. حالا شربت را درون حلوا بریزید و مراقب باشید که بخار ناشی از شربت دستتان را نسوزاند و به شکل دورانی مخلوط کنید.
اینکار را ادامه دهید تا حلوا یکدست شود. در سینی به ابعاد 25×35 سانتیمتر کاغذ روغنی بیندازید و حلوا را روی آن قرار دهید. با پشت قاشق سطح حلوا را صاف کنید و رویش پودر پسته بپاشید و سینی حلوا را در یخچال نگه دارید تا حلوا سفت شود و قابل بریدن باشد.
آنگاه حلوا را به شکل لوز برش دهید و در ظرف زیبائی بچینید.
یادآوری: مایه این حلوا نسبت به حلواهای دیگر قدری سفتتر است و حتما از کره یا روغن جامد باید استفاده شود.