آشپزباشی - پوراندخت نمیرانیان
زردآلو را بشوئید و روی پارچه خشككنید. بعد هسته آنها را به آرامی بیرون آورید؛ طوری كه دانههای زردآلو از هم نپاشد و سالم بماند. حالا زردآلوها را داخل شیشه تمیزی بریزید، لابهلای آن شكر بپاشید و آب جوشیدهی سرد را اضافه نمائید.
اكنون شیشه را داخل قابلمهای كه تا نیمه آن آب ریختهاید، بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید و 1 ساعت صبر كنید تا بجوشد و شكر داخل شیشهها كاملاً حل شود.
حالا زعفران را به كمپوت بیفزائید و شیشه را تكان دهید. بعد در شیشهها را ببندید و به مدت 30 دقیقه دیگر داخل ظرف آب بجوشانید.
اینك شعله را خاموش كنید و صبر كنید تا كمپوت سرد شود. اكنون میتوانید كمپوت را درون یخچال نگهداری كنید.