آشپزباشی - آرزو مقدم
فر را با دمای 180 دجه سانتیگراد گرم کنید و پشت ظرف آلومینیومی یک بار مصرف را به اندازه قیفهای بستنی سوراخ کنید تا بتوانید آنها را بطور ایستاده نگه دارید و در فر بپزید.
آنگاه آرد، بیکینگپودر، نمک و شکر را با هم مخلوط سازید و الک کنید. سپس کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و هر کدام را به مدت یک دقیقه بزنید.
حالا وانیل و شیر را اضافه کنید و مخلوط مواد خشک را درون این مایه بریزید و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
اکنون دو سوم از حجم قیفهای بستنی را از مایه فراهم کرده پر کنید و آنها را بطور ایستاده پشت ظرف آلومینیومی قرار دهید و ظرف را در سینی بگذارید .
اینک کیکهای قیفی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر بپزید. برای اطمینان از پختن کیکها، خلال چوبی در آنها فرو کنید و چنانچه چیزی را از مایه کیک به آن نچسبیده باشد، کیک پخته است.
همینکه کیکها کاملاً خنک شدند، رویشان را با گاناش بیارائید.
روش تهیه کرم گاناش: 450 گرم شکلات تلخ را آب کنید و 200 گرم خامه صبحانه به آن بیفزائید و هم بزنید تا کرم نسبتاً غلیظ و سفتی حاصل شود.