آشپزباشی- مریم امیری
پوست هویج را بگیرید و با رندهی ریز، رنده كنید و همراه با كره، روی حرارت بگذارید و آن را كمی تفت دهید تا هویج كاملاً نرم شود و كمی تغییر رنگ دهد.
سپس شكر، پودر هل، شیر و شیرعسلی را به آن بیفزائید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا مایه، كاملاً غلیظ گردد.
حالا پسته را خرد كنید، نیمی از آن را داخل مواد بریزید و خوب مخلوط نمائید.
سپس دسر را در ظرف مناسبی بریزید و با بقیهی پسته دسر را تزئین كنید.
این دسر را، به صورت گرم و در صورت تمایل با خامه میل نمائید.