تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
آب را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط شكر و آگارآگار را به آن بیفزائید و 5 دقیقه بجوشانید. آنگاه پوره توتفرنگی و آبلیمو را اضافه كنید و مخلوط سازید.
سپس مایه فراهمكرده را در 4 قالب به قطر 10 و ارتفاع 3 سانتیمتر بریزید و دستكم 30 دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا قدری سفت شود.
حالا دسر را در یخچال قرار دهید تا كاملاً سرد شود. اكنون دسر توتفرنگی را برای پذیرائی، در ظرف مناسب و زیبائی برگردانید و با خامه فرم گرفته بیارائید.
یادآوری: میتوانید دور دسر را با نواری از خمیر فوندانت بیارائید.